Древната тайна на цветето на живота Т.1

Автор: Друнвало Мелхизедек
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Аратрон
Брой страници 382
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 443 грама
Размери 20x13
ISBN 9546262323
Баркод 9546262323
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Някога всички живи същества във Вселената са познавали Цветето на Живота като модел на Сътворението, които разкрива тайните както на собственото ни физическо съществуване, така и на целия свят около нас. След това от много високо ниво на съзнание ние сме пропаднали в мрака и сме забравили кои сме. В продължение на хиляди години тайната се е криела в древните фрески и произведения на изкуството по цял свят и е била закодирана в клетките на всички живи същества.
Сега се пробуждаме от този сън, разклащат се старите ни убеждения и ние виждаме как златната светлина на тази нова зора проблясва през прозорците на сетивата ни. Тази книга е един такъв прозорец. В нея Друнвало ни представя чрез текст и рисунки първата част от семинара си върху Цветето на Живота, разкрива ни тайните на нашия произход, причините светът днес да е такъв, какъвто е, и загадката на фините енергии, които ще помогнат на нашето съзнание да разцъфти в цялата си истинска прелест.
Свещената геометрия лежи в основата на нашето съществуване и ни посочва Божествения порядък в нашата реалност. Можем да проследим този порядък от невидимия атом до необятните звездни простори и всеки път да откриваме себе си в него. Информацията, представена тук, е един от възможните пътища, а между редовете и рисунките е скрит скъпоценният камък на женската интуиция.
Открийте чудото на вашето съществуване, докато пътувате през вълшебните земи на геометрията, науката, древната история, както и на новите открития, видени през проницателните очи на Друнвало с помощта на Цветето на Живота.

Ключови думи: Тайната история на Земята, Измамна реалност, Цветът на 2022

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Винаги сте се чудили откъде произхожда животът на Земята...


Задавали сте си въпроси за смисъла на разума...


Научните обяснения не са ви достатъчни и имате нужда от повече информация.


Книгите на Друнвало Мелхизедек ще ви дадат удовлетворение. Искам да ви предупредя, че не разгръщате леко и развлекателно четиво. Извикайте на помощ въображението си, познанията си по математика и цялата концентрация и  желание за знания.


Прочетете „ Древната тайна на цветето на живота”, потърсете и останалите книги на автора  и ще изпитате потребност от още литератута по темата.


Приятно преживяване!

Светлана Димова, Хеликон Витоша