Кольо Парамов. Въпроси

Автор: Кольо Парамов
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 8

Издател Еър Груп 2000
Брой страници 432
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 502 грама
ISBN 9547521047
Баркод 9547521047
Категории Мемоари. Документалистика. Българска, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Съставител -Румен Леонидов

Смея да твърдя, че Кольо Парамов е между малцината живи българи от средите на политиците, банкерите, икономистите, а защо не и измежду многобройни кандидат-писатели, които са прочели от кора до кора целия многотомен Фьодор Михайаович Достоевски. Поради което, освен за пряка политика, за отсъстващата ни национална доктрина и за нуждата ни от патриотична харта, с г-н Парамов много често сме обсъждали демоничното творчество на Ф.М.Д. Както и често сме си разменяли книги от знайни и незнайни съвременни и безвременни български и чуждестранни автори...
Ако прочетете вниматеано неговата документална изповед, която е не само част от биографията на автора, но и частичка от най-новата история на Бгългария, сигурно ще сте се убедите, че високата книжнина е неговата "непризната слабост".
И аз като човек, който е трайно изкушен от литературата и нейната световна мисия за усъвършенстването на човека и духовния му свят, ви предлагам заедно да проследим как един романтик, комунист-идеалист, преминава през собствената си идейна живожарница, за да отстои в максимална степен личното си достойнство, веруюто си на хуманист, думата си на национално отговорен мъж. Надявам се читателите на този том да придобият обективна представа за търсенията и откритията на онзи Парамов, който още не знае, че ще стане депутат, високопоставен банкер, точен в прогнозите си финансист, търсен от медиите специалист.
Румен Леонидов

от бай нико / дата: 05 яну 2012

Към написаното от 12,20011г.
Ако препрочетеш каквоси написал ще забравиш буквите!

от ` / дата: 12 дек 2011

Бай Нико, смени си поста за Парамов! Едно и също нещо го пускаш навсякъде – като зациклила грамофонна плоча си. И твърде много лъжеш! Почти за всичко! След като толкова добре познаваш Парамов и знаеш биографията му, я кажи как кмета на последното село в България се разкарва през целия месец март 1980 г. из цяла Италия с жена си?! Тръгва от Анкона, после е в Бриндизи, Сан Марино, Венеция, Милано и обратно през корфу, Атина и Истанбул се връща? Или пък – какво прави Парамов през последните десет дни на 1987 г. в Москва? Търся източници за това, но няма. Кой го праща Парамов, кой му плаща за това? Вие в Златоград сигурно знаете, хайде подскажи нещо. Когато пишеш за Парамов трябва да си много точен, какъвто е той. Това не е като да пишеш в „Златоградски вестник“! И бъде малко по-ясен. И тъй като си неинформиран, нека ти кажа – комисията по досиетата изобщо не е разкрила напълно резидент“Яков“ – Кольо Парамов. Това означава, че за него в България няма документи. С последното си решение №272/18.10.2011 г. само повтаря старите констатации, в които има груби неточности – като например, че е снет от действащ оперативен отчет през 1986 г.

от Бай Нико / дата: 03 окт 2011

Открито писмо до Ахмед Доган

От Кольо Парамов, финансов експерт, І част

Здравей Ахмед, Прочетох няколко пъти интервюто ти …

Кольо Парамов е роден през 1954 г. в Стара Загора. Завършил е икономическа география и философия в Софийския университет, международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство. Бил е кмет на Промишлено селище "Ерма река" и зам.-директор на "Горубсо" - Златоград. Избран е за народен представител от БСП в 36-то Народно събрание и е член на бюджетната комисия. Главен ревизор на БНБ до 1998 г. През 2007 г. стана кавалер на украинския орден "Св. Станислав". Финансов консултант.

Ахмед Доган е роден на 29 март 1954 г. в с. Пчеларово. Завършва философия в СУ "Климент Охридски" и аспирантура в Института по философия към БАН. Завършил е Академията за обществени науки и социално управление (АОНСУ) на ЦК на БКП. …….

Уважаеми г-н Доган, Извинявай, че се обръщах към теб само с малкото ти име. Не сме се чували отдавна. Смятам, че последният път беше през пролетта на 2000 г. по време на конгреса на „Защита", когато горещо ти препоръчвах да вземеш и да се запознаеш с пълномощника на президента Вл. Путин за Чечня. Тогава си спомних за още по ранната есен на 1978 г. и коридорите на Философския факултет на СУ „Св. Климент Охридски". Споменът бе за времето, когато бяхме проектирани и селектирани за политици и нещо друго, а ето, че днес Вие сте реализиран и утвърден политик. ……

от Бай Нико / дата: 30 сеп 2011

След завършване на обикновена гимназия, помещаваща се в бивша сграда на търговската гимназия в Ст. Загора, Кольо Парамов, като благонадежден е изпратен да отбива военната си служба на границата, където остава 25 години. Лабилната му психика е силно разтърсена от атмосферата на подозрителност, царяща по онова време в гранични войски и това отключва необратими психични отклонения. Едва 19 годишен, още като войник, се домогва до член на БКП и агент на ДС, нещо което той наивно се надява да го изведе до партийно административни висоти. Но не би! След отбиване на срочната служба остава като не редовен учител в гранично село и продължава дейността си като агент, като в същото време учи задочно География в СУ [за по яко сам си измисля, че е завършил и Философия]. Дългият престой в глухата провинция на задочния рабфаковец на различни нисши ръководни длъжности бетонира чувството му за неговата непризната уникалност и задълбочава психичното му отклонение.
Като кмет на с. Ерма река не остава встрани от Възродителния процес в този район.
След обръщане на палачинката решава, че е дошъл неговият звезден час и се впуска в голямата политика. Шанса е на негова страна. Като резерва от квотата на БСП достига до парламента, но по-късно увлечен от ГОР е изхвърлен на бунището барабар с ГОР и Сашо Апашо.
Икономическото му образование се свежда до едногодишен задочен курс - след дипломна преквалификация във ВИИ „К. Маркс” [и пак за по яко си измисля, че е завършил и МИО и финанси, а понякога и специализации в чуждоземски алабализми].
В многобройните си интервюта героизира дейността си като „шпионин” (по собствените му думи), но на конкретни въпроси, кого по-точно е шпионирал в глухата провинция, се позовава на опазване на служебната тайна. Това е смешно, защото е известно, че документите на бившите служби отдавна са декласифицирани и всевъзможни досиета свободно циркулират в мрежата и печата.
По време на последното управление на ДПС издава сборника си от комсомолски доклади, ВЪПРОСИ-2006г., посветени на Фехрие Емин Какарова(?) -за всеки случай - ами ако ДПС остане на власт още един мандат - ще му е отползо [за келепир всичко се дава]. В същия сборник, даже се твърди, че е изучил целия многотомен Ф. М. Достоевски, от кора до кора! Мале, мале.
Иначе той продължава да прави бомбастични изказвания, да пише открити писма до Президента, до Барозу … изобщо всячески се старае да прави впечатление. Горещо желае да е и съветник на Премиера. Ще му се да е, и кмет на София, и неговото име да е било спрягано за шеф на финансовото разузнаване, и …
Ето и някой от многобройните бисери на Парамов:
- След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война!
- Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност.
***
- При толкова сериозното ми уважение към Екатерина Михайлова, като подпредседател на НС, се учудвам, че тя изцяло е въодушевена и изпълнена с мъст и желание за ограничение и лустрация за разузнавачите [шпионите]. А в чисто човешки план, жената е скромна и самотна, не е отгледала в живота си и една котка, досега.
***
И мн. др. и мн. др. Виж и ИЗОБРАЖЕНИЯ за Парамов.
***
Заклинанията му за фалита на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
Убеденият млад 19 годишен комунист сега вече е и роялист. „Екс депутатът от БСП и известен финансов консултант Кольо Парамов, заедно със съпругата си Вяра, дъщерите Яница и Петя и зетьовете, беше гост на миналогодишния 14-и Руски бал в Лондон в “Уайтхол” под патронажа на принц Дмитрий Романов, правнук на руския император Николай II.”
О времена, О нрави!

от Бай Нико / дата: 30 сеп 2011

След завършване на обикновена гимназия, помещаваща се в бивша сграда на търговската гимназия в Ст. Загора, Кольо Парамов, като благонадежден е изпратен да отбива военната си служба на границата, където остава 25 години. Лабилната му психика е силно разтърсена от атмосферата на подозрителност, царяща по онова време в гранични войски и това отключва необратими психични отклонения. Едва 19 годишен, още като войник, се домогва до член на БКП и агент на ДС, нещо което той наивно се надява да го изведе до партийно административни висоти. Но не би! След отбиване на срочната служба остава като не редовен учител в гранично село и продължава дейността си като агент, като в същото време учи задочно География в СУ [за по яко сам си измисля, че е завършил и Философия]. Дългият престой в глухата провинция на задочния рабфаковец на различни нисши ръководни длъжности бетонира чувството му за неговата непризната уникалност и задълбочава психичното му отклонение.
Като кмет на с. Ерма река не остава встрани от Възродителния процес в този район.
След обръщане на палачинката решава, че е дошъл неговият звезден час и се впуска в голямата политика. Шанса е на негова страна. Като резерва от квотата на БСП достига до парламента, но по-късно увлечен от ГОР е изхвърлен на бунището барабар с ГОР и Сашо Апашо.
Икономическото му образование се свежда до едногодишен задочен курс - след дипломна преквалификация във ВИИ „К. Маркс” [и пак за по яко си измисля, че е завършил и МИО и финанси, а понякога и специализации в чуждоземски алабализми].
В многобройните си интервюта героизира дейността си като „шпионин” (по собствените му думи), но на конкретни въпроси, кого по-точно е шпионирал в глухата провинция, се позовава на опазване на служебната тайна. Това е смешно, защото е известно, че документите на бившите служби отдавна са декласифицирани и всевъзможни досиета свободно циркулират в мрежата и печата.
По време на последното управление на ДПС издава сборника си от комсомолски доклади, ВЪПРОСИ-2006г., посветени на Фехрие Емин Какарова(?) -за всеки случай - ами ако ДПС остане на власт още един мандат - ще му е отползо [за келепир всичко се дава]. В същия сборник, даже се твърди, че е изучил целия многотомен Ф. М. Достоевски, от кора до кора! Мале, мале.
Иначе той продължава да прави бомбастични изказвания, да пише открити писма до Президента, до Барозу … изобщо всячески се старае да прави впечатление. Горещо желае да е и съветник на Премиера. Ще му се да е, и кмет на София, и неговото име да е било спрягано за шеф на финансовото разузнаване, и …
Ето и някой от многобройните бисери на Парамов:
- След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война!
- Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност.
***
- При толкова сериозното ми уважение към Екатерина Михайлова, като подпредседател на НС, се учудвам, че тя изцяло е въодушевена и изпълнена с мъст и желание за ограничение и лустрация за разузнавачите [шпионите]. А в чисто човешки план, жената е скромна и самотна, не е отгледала в живота си и една котка, досега.
***
И мн. др. и мн. др. Виж и ИЗОБРАЖЕНИЯ за Парамов.
***
Заклинанията му за фалита на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
Убеденият млад 19 годишен комунист сега вече е и роялист. „Екс депутатът от БСП и известен финансов консултант Кольо Парамов, заедно със съпругата си Вяра, дъщерите Яница и Петя и зетьовете, беше гост на миналогодишния 14-и Руски бал в Лондон в “Уайтхол” под патронажа на принц Дмитрий Романов, правнук на руския император Николай II.”
О времена, О нрави!

от Бай Нико / дата: 30 сеп 2011

След завършване на обикновена гимназия, помещаваща се в бивша сграда на търговската гимназия в Ст. Загора, Кольо Парамов, като благонадежден е изпратен да отбива военната си служба на границата, където остава 25 години. Лабилната му психика е силно разтърсена от атмосферата на подозрителност, царяща по онова време в гранични войски и това отключва необратими психични отклонения. Едва 19 годишен, още като войник, се домогва до член на БКП и агент на ДС, нещо което той наивно се надява да го изведе до партийно административни висоти. Но не би! След отбиване на срочната служба остава като не редовен учител в гранично село и продължава дейността си като агент, като в същото време учи задочно География в СУ [за по яко сам си измисля, че е завършил и Философия]. Дългият престой в глухата провинция на задочния рабфаковец на различни нисши ръководни длъжности бетонира чувството му за неговата непризната уникалност и задълбочава психичното му отклонение.
Като кмет на с. Ерма река не остава встрани от Възродителния процес в този район.
След обръщане на палачинката решава, че е дошъл неговият звезден час и се впуска в голямата политика. Шанса е на негова страна. Като резерва от квотата на БСП достига до парламента, но по-късно увлечен от ГОР е изхвърлен на бунището барабар с ГОР и Сашо Апашо.
Икономическото му образование се свежда до едногодишен задочен курс - след дипломна преквалификация във ВИИ „К. Маркс” [и пак за по яко си измисля, че е завършил и МИО и финанси, а понякога и специализации в чуждоземски алабализми].
В многобройните си интервюта героизира дейността си като „шпионин” (по собствените му думи), но на конкретни въпроси, кого по-точно е шпионирал в глухата провинция, се позовава на опазване на служебната тайна. Това е смешно, защото е известно, че документите на бившите служби отдавна са декласифицирани и всевъзможни досиета свободно циркулират в мрежата и печата.
По време на последното управление на ДПС издава сборника си от комсомолски доклади, ВЪПРОСИ-2006г., посветени на Фехрие Емин Какарова(?) -за всеки случай - ами ако ДПС остане на власт още един мандат - ще му е отползо [за келепир всичко се дава]. В същия сборник, даже се твърди, че е изучил целия многотомен Ф. М. Достоевски, от кора до кора! Мале, мале.
Иначе той продължава да прави бомбастични изказвания, да пише открити писма до Президента, до Барозу … изобщо всячески се старае да прави впечатление. Горещо желае да е и съветник на Премиера. Ще му се да е, и кмет на София, и неговото име да е било спрягано за шеф на финансовото разузнаване, и …
Ето и някой от многобройните бисери на Парамов:
- След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война!
- Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност.
***
- При толкова сериозното ми уважение към Екатерина Михайлова, като подпредседател на НС, се учудвам, че тя изцяло е въодушевена и изпълнена с мъст и желание за ограничение и лустрация за разузнавачите [шпионите]. А в чисто човешки план, жената е скромна и самотна, не е отгледала в живота си и една котка, досега.
***
И мн. др. и мн. др. Виж и ИЗОБРАЖЕНИЯ за Парамов.
***
Заклинанията му за фалита на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
Убеденият млад 19 годишен комунист сега вече е и роялист. „Екс депутатът от БСП и известен финансов консултант Кольо Парамов, заедно със съпругата си Вяра, дъщерите Яница и Петя и зетьовете, беше гост на миналогодишния 14-и Руски бал в Лондон в “Уайтхол” под патронажа на принц Дмитрий Романов, правнук на руския император Николай II.”
О времена, О нрави!

от Бай Нико / дата: 30 сеп 2011

След завършване на обикновена гимназия, помещаваща се в бивша сграда на търговската гимназия в Ст. Загора, Кольо Парамов, като благонадежден е изпратен да отбива военната си служба на границата, където остава 25 години. Лабилната му психика е силно разтърсена от атмосферата на подозрителност, царяща по онова време в гранични войски и това отключва необратими психични отклонения. Едва 19 годишен, още като войник, се домогва до член на БКП и агент на ДС, нещо което той наивно се надява да го изведе до партийно административни висоти. Но не би! След отбиване на срочната служба остава като не редовен учител в гранично село и продължава дейността си като агент, като в същото време учи задочно География в СУ [за по яко сам си измисля, че е завършил и Философия]. Дългият престой в глухата провинция на задочния рабфаковец на различни нисши ръководни длъжности бетонира чувството му за неговата непризната уникалност и задълбочава психичното му отклонение.
Като кмет на с. Ерма река не остава встрани от Възродителния процес в този район.
След обръщане на палачинката решава, че е дошъл неговият звезден час и се впуска в голямата политика. Шанса е на негова страна. Като резерва от квотата на БСП достига до парламента, но по-късно увлечен от ГОР е изхвърлен на бунището барабар с ГОР и Сашо Апашо.
Икономическото му образование се свежда до едногодишен задочен курс - след дипломна преквалификация във ВИИ „К. Маркс” [и пак за по яко си измисля, че е завършил и МИО и финанси, а понякога и специализации в чуждоземски алабализми].
В многобройните си интервюта героизира дейността си като „шпионин” (по собствените му думи), но на конкретни въпроси, кого по-точно е шпионирал в глухата провинция, се позовава на опазване на служебната тайна. Това е смешно, защото е известно, че документите на бившите служби отдавна са декласифицирани и всевъзможни досиета свободно циркулират в мрежата и печата.
По време на последното управление на ДПС издава сборника си от комсомолски доклади, ВЪПРОСИ-2006г., посветени на Фехрие Емин Какарова(?) -за всеки случай - ами ако ДПС остане на власт още един мандат - ще му е отползо [за келепир всичко се дава]. В същия сборник, даже се твърди, че е изучил целия многотомен Ф. М. Достоевски, от кора до кора! Мале, мале.
Иначе той продължава да прави бомбастични изказвания, да пише открити писма до Президента, до Барозу … изобщо всячески се старае да прави впечатление. Горещо желае да е и съветник на Премиера. Ще му се да е, и кмет на София, и неговото име да е било спрягано за шеф на финансовото разузнаване, и …
Ето и някой от многобройните бисери на Парамов:
- След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война!
- Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност.
***
- При толкова сериозното ми уважение към Екатерина Михайлова, като подпредседател на НС, се учудвам, че тя изцяло е въодушевена и изпълнена с мъст и желание за ограничение и лустрация за разузнавачите [шпионите]. А в чисто човешки план, жената е скромна и самотна, не е отгледала в живота си и една котка, досега.
***
И мн. др. и мн. др. Виж и ИЗОБРАЖЕНИЯ за Парамов.
***
Заклинанията му за фалита на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
Убеденият млад 19 годишен комунист сега вече е и роялист. „Екс депутатът от БСП и известен финансов консултант Кольо Парамов, заедно със съпругата си Вяра, дъщерите Яница и Петя и зетьовете, беше гост на миналогодишния 14-и Руски бал в Лондон в “Уайтхол” под патронажа на принц Дмитрий Романов, правнук на руския император Николай II.”
О времена, О нрави!

от Бай Нико / дата: 30 сеп 2011

След завършване на обикновена гимназия, помещаваща се в бивша сграда на търговската гимназия в Ст. Загора, Кольо Парамов, като благонадежден е изпратен да отбива военната си служба на границата, където остава 25 години. Лабилната му психика е силно разтърсена от атмосферата на подозрителност, царяща по онова време в гранични войски и това отключва необратими психични отклонения. Едва 19 годишен, още като войник, се домогва до член на БКП и агент на ДС, нещо което той наивно се надява да го изведе до партийно административни висоти. Но не би! След отбиване на срочната служба остава като не редовен учител в гранично село и продължава дейността си като агент, като в същото време учи задочно География в СУ [за по яко сам си измисля, че е завършил и Философия]. Дългият престой в глухата провинция на задочния рабфаковец на различни нисши ръководни длъжности бетонира чувството му за неговата непризната уникалност и задълбочава психичното му отклонение.
Като кмет на с. Ерма река не остава встрани от Възродителния процес в този район.
След обръщане на палачинката решава, че е дошъл неговият звезден час и се впуска в голямата политика. Шанса е на негова страна. Като резерва от квотата на БСП достига до парламента, но по-късно увлечен от ГОР е изхвърлен на бунището барабар с ГОР и Сашо Апашо.
Икономическото му образование се свежда до едногодишен задочен курс - след дипломна преквалификация във ВИИ „К. Маркс” [и пак за по яко си измисля, че е завършил и МИО и финанси, а понякога и специализации в чуждоземски алабализми].
В многобройните си интервюта героизира дейността си като „шпионин” (по собствените му думи), но на конкретни въпроси, кого по-точно е шпионирал в глухата провинция, се позовава на опазване на служебната тайна. Това е смешно, защото е известно, че документите на бившите служби отдавна са декласифицирани и всевъзможни досиета свободно циркулират в мрежата и печата.
По време на последното управление на ДПС издава сборника си от комсомолски доклади, ВЪПРОСИ-2006г., посветени на Фехрие Емин Какарова(?) -за всеки случай - ами ако ДПС остане на власт още един мандат - ще му е отползо [за келепир всичко се дава]. В същия сборник, даже се твърди, че е изучил целия многотомен Ф. М. Достоевски, от кора до кора! Мале, мале.
Иначе той продължава да прави бомбастични изказвания, да пише открити писма до Президента, до Барозу … изобщо всячески се старае да прави впечатление. Горещо желае да е и съветник на Премиера. Ще му се да е, и кмет на София, и неговото име да е било спрягано за шеф на финансовото разузнаване, и …
Ето и някой от многобройните бисери на Парамов:
- След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война!
- Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност.
***
- При толкова сериозното ми уважение към Екатерина Михайлова, като подпредседател на НС, се учудвам, че тя изцяло е въодушевена и изпълнена с мъст и желание за ограничение и лустрация за разузнавачите [шпионите]. А в чисто човешки план, жената е скромна и самотна, не е отгледала в живота си и една котка, досега.
***
И мн. др. и мн. др. Виж и ИЗОБРАЖЕНИЯ за Парамов.
***
Заклинанията му за фалита на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
Убеденият млад 19 годишен комунист сега вече е и роялист. „Екс депутатът от БСП и известен финансов консултант Кольо Парамов, заедно със съпругата си Вяра, дъщерите Яница и Петя и зетьовете, беше гост на миналогодишния 14-и Руски бал в Лондон в “Уайтхол” под патронажа на принц Дмитрий Романов, правнук на руския император Николай II.”
О времена, О нрави!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Кольо Парамов е роден на 2.08.1954 г. в с. Змейово, Старозагорско. Възпитаник е на Търговската гимназия (Ст. Загора). Служи като граничар на южната граница. Завършва СУ "Кл. Охридски" - икономическа география и философия, а после и УНСС - МИО. Работи като учител, кмет, зам.-директор на "Горубсо" - Златоград. В 36-тото обикновено Народно събрание е депутат от БСП, член на Бюджетната комисия. От началото на 1995 г. работи като директор и съветник в ПЧБ, главен ревизор на БНБ, финансов консултант. Има специализации по финансов мениджмънт в Лондон и Оксфорд.
Женен е с две дъщери - Яница и Петя. От юли насам е щастлив дядо с внучката си Гая Луиза Фери Кастаньо Парамова.