Жената в преход - пътуване към себе си

Автор: Юдит Сабо
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Векста
Брой страници 136
Година на издаване 2010
Корици меки
Език български
Тегло 159 грама
Размери 0x0
ISBN 9789549239720
Баркод 9789549239720
Категории Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Книгата разглежда от нова, изненадваща и едновременно с това подкрепяща гледна точка една от темите табу в нашето общество - преходния период в живота на жената. Днес все още съществуват множество заблуди, предразсъдъци и неизяснени въпроси, свързани с този така важен житейски период.
Първата част на книгата разглежда духовната страна на преходния период; втората, представя психологическата страна на критическата възраст, а третата част на книгата засяга физическите й симптоми.
Книгата е написана с уважение към зрялата възраст и към женската същност и е ценен спътник в разбирането и приемането на една от най-големите промени в живота ни.

Ключови думи: пол

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Юдит Сабо е известна съвременна унгарска писателка. Тя работи в областта на езотеричната философия и психологията на личността. Акцент в нейните изследвания са духовното и душевно развитие на човека. Сабо не само чрез своите книги, но и чрез своите практически обучения  помага на онези, които желаят да усъвършенстват своята личност и дух . За нея това са две неделими една от друга плоскости.
„Жената в преход - пътуване към себе си“ е построена върху единството между тяло, душа и дух - това е начин, по който може да се разбере същността на критическата възраст и да се следва посоката на духа и мъдростта на тялото.
Според Юдит Сабо, зрялата възраст може да бъде преживяна по здравословен начин, а не съпътствана от хормонални проблеми, депресии и болести. Подготовката затова трябва да започне много преди навършването на 50 години, защото трябва да се мисли за физическото и душевното здраве още от 25-30 годишна възраст. Когато жената се храни здравословно, спортува и поддържа относително психологическо равновесие, тя ще придобие нужната подготовка и ще понесе по-лесно прехода към критическата възраст.
Книгата е безценна подкрепа за жените, които трябва да повярват, че не трябва да се страхуват и да се предават пред прага на тази сериозна промяна в живота, а да я посрещнат подготвени и с вяра.

Жанета Иванова - книжар, Хеликон – Варна, Пикадили Парк

Юдит Сабо е популярна в Унгария както с книгите, така и с обученията си. Автор е на 12 книги. Темите, които засяга в тях са свързани с езотеричната философия, духовното и душевното развитие на човека, вътрешната психология на личността и съзнателните и подсъзнателните ? нива. Изключително ценна част от творбите ? са практическите насоки и съвети за онези, които търсят начин да опознават и развиват себе си в двете тясно свързани плоскости – личност-дух. От 2006-та година Юдит Сабо води рубрика в най-престижното унгарско езотерично списание „Еликсир”. Редовно провежда курсове по темите: „2012 – колективната духовна трансформация”, „Свързване с вътрешния водач”, „Музика и духовност”, „Запознаване с функциите на чакрите”.