Крион Кн.12: 12-те слоя на ДНК

Автор: Лий Каръл
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Аратрон
Брой страници 360
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 293 грама
Размери 20x13
ISBN 9789546263636
Баркод 9789546263636
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Последните изследвания на човешкия геном неопровержимо доказват, че над 90% от ДНК не са кодирани и според учените представляват просто “пълнеж”. Всъщност само останалите 4% от нашата ДНК създават гените в човешкото тяло. Това продължава да бъде неразрешим научен пъзел и до днес все още не е отговорено на въпроса защо голяма част от ДНК няма нито симетрия, нито каквито и да е кодове. На пръв поглед наличието й изглежда случайност.
В тази 12-та книга Крион представя процеса на създаване и действие на ДНК и ни въвежда в квантовия свят. Възможно ли е ДНК да предава квантови инструкции и многоизмерна информация на човешкото тяло? Тук е дадено подробно обяснение на 12-те слоя или енергии на ДНК от позицията на квантовото съществуване във Вселената. За всеки слой има цветна илюстрация, получена чрез ченълинг, която нагледно показва неговото значение и цел.
Наистина ли нашата ДНК носи информация за всички наши Акашови записи? Какво още може да ни разкрие тя? Тези въпроси започват да получават смислени за човешкото съзнание отговори и разкриват неограничения потенциал на тази квантова молекула.

“ДНК е нещо повече от химични съединения. Тя определя ядрото на свещения живот, любовта на Бога във Вселената, съчетана със сплитането на измеренията и радостта от сътворяването. ДНК е кръстопътят, на който човекът среща Бог, и тя вибрира със същността на истината на Вселената.”
Крион

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Когато в началото на 90-те години на миналия век се появява на пазара в САЩ първата книга на Лий Керъл от поредицата „Крион“ - „Финалната епоха“ - никой, в това число и самият автор, не може да предвиди вълната, която Крион ще повдигне в световен мащаб.


В продължение на десет години в България бяха издадени всичките 12 части на поредицата. Нека първо да кажем с две думи кой е Крион и какво прави тук. Крион е същество без плътност, което принадлежи на архангелския свят, по специално към групата на архангел Михаил. Той е специалист по магнетизма и именно това е причината да пребивава на Земята в сегашния момент, провеждайки пренастройването на магнитната енергийна решетка на нашата планета. Решетката е обединената енергия на човешкото съзнание, което претърпява генерална промяна и трансформация.


С много любов към човешкия род, Крион поднася информация, която има за цел да помогне на всеки, избрал пътя на духовното пробуждане. Нежно, без да се намесва в нашия свободен избор, той ни учи как да повишаваме личните си вибрации, изпълвайки се с все повече и повече любов. Говори за коренно преобразуване на нашето съзнание, излизайки от ограниченията на материалното тяло и насочвайки се към интегриране, признаване и преживяване на нашата Божественост. Подготвя ни за Новия Йерусалим – метафора на новия свят, в който мира, любовта между хората, хармонията, светлината и изобилието са начин на живот. Крион е отдаден в служба на човешкия род, изпълнявайки своята част от договора ни за пробуждане. Сега е време ние да изпълним своята, приемайки факта, че най-същественото е невидимо за човешките очи, но е напълно познато на човешкото сърце – мястото, където се концентрира Божествената любов.


 Поредицата за Крион въвежда в масовото съзнание и популяризира феномена „ченълинг“, за което няма българска дума. Приемането на информация от висшите духовни светове, където обитават душите ни, е естествен и достъпен процес за всеки човек. Само трябва да се доверим на невидимото с вяра, че се прибираме у „дома“.

Анастасия Гешева, Хеликон.София - Витоша