Сензациите в историята. Преглед на най-нашумелите истински и фиктивни открития

Автор: Петър Добрев

Коментари: 1

Издател Галик
Брой страници 232
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 204 грама
Размери 20x14
ISBN 9789545820397
Баркод 9789545820397
Категории История на България, История, Книги

Най-странната сензация в историята е, че народи, които никой не е знаел в древността, днес се надпреварват да представят себе си за древни и велики. А по същото време в нашите учебници древните българи се описват като незначително номадско племе, въпреки че готите още в V в. са ги считали за едни от двата най-достойни народа на света, а византийците са наричали тяхната ранна държава при кавказ с името Стара Велика България.
По подобен начин е изкривена и новата ни история, затова българските армии, които преди 70 години освободиха поробените български земи се наричат с грозното име "Окупационен корпус". За такива случаи най-много подхожда пословицата "Думите на нечестивците са като гангрена", записана на старобългарски език в XI в. Прекалено много нечестивци са словоблудствали в храма на нашата история, затова тя е силно изопачена. Някои автори днес се опитват да изтрият от нея тъмните петна, но изпадат често в нови сензационни заблуди. А междувременно над България надвисват черни облаци и по данни на ООН тя е най-бързо намаляващата по население държава в света. Ето защо, вече е крайно време да си спомним девиза: "Не мъдрувай лукаво!" И колкото чест и ум са ни останали, да ги съберем за спасението на България.
Затова бе написана тази книга.

Ключови думи: Време за книга, Време за любима книга

от Емилия / дата: 27 юли 2012

Отново книга на Петър Добрев,изпълнена с доказателства за истинският произход на българите и оборване на лъжите в българската история и учебници относно древното минало на българите!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]