Кога да очакваме третата книга?
Издател | Артлайн Студиос |
Преводач | Надя Златкова |
Брой страници | 600 |
Година на издаване | 2013 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 526 грама |
Размери | 14x21 |
ISBN | 9789542908609 |
Баркод | 9789542908609 |
Категории | Фантастика, фентъзи. Хорър, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги |
Дариан Фрей е стигнал до дъното. Едва успява да осигурява храна за потъналите в разправии членове на екипажа си и да поддържа разнебитения си самолет във въздуха. Проваля се дори и в най-елементарните грабежи. Животът така се е объркал, че човек вече не може да изкарва хляба си по нечестен начин.
Появява се Капитан Грист. Чул е за разбил се самолет, натоварен със съкровища от изгубена цивилизация, и има нужда от помощта на Фрей, за да се добере до него. Има само един проблем. Самолетът лежи в непроходимите дълбини на отдалечен остров, населен от гигантски зверове и подобни на хора чудовища.
Опасно – да. Самоубийствено – може би. И все пак Фрей никога не е позволявал здравият разум да застане между него и възможността да намери съкровище. Но на борда на този самолет има и още нещо. Нещо, заради което влиятелни хора са готови да убиват. И ако Фрей иска да сложи ръка на него, ще са му нужни всичките му значителни умения на лъжец, измамник и крадец …
Затегнете коланите и се пригответе за още една история за приключения и необуздани удоволствия, пилоти и пирати, големи и демони, измами и двойни игри. Екипажът на Кети Джей се завръща!
Забавна, изпълнена с екшън поредица от приключения с крадци и майстори на двойната игра.
Кога да очакваме третата книга?
Не му е и целта да се конкурира с Баркър и Геймън ;)
И не бих казал, че като автор е много зле, нито че книгата е много зле. Забавна приключенска фентъзи/фантастична серия. Заслужава си.
Много зле, Удинг винаги ще си остане в сянката на големите британци Баркър и Геймън.
Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]