Вербална хомеопатия

Автор: Силва Дончева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 22

Издател Бард
Брой страници 368
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 326 грама
Размери 14x21
ISBN 9789546554918
Баркод 9789546554918
Категории Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги, Хомеопатия

Вербалната хомеопатия е хомеопатия на СЛОВОТО.

Тя се основава на силата на думите и на паметта на водата.

Вербалната хомеопатия е нов метод за приготвяне на хомеопатични препарати, достъпен за всеки по всяко време и на всяко място.

Вербалната хомеопатия се приготвя за секунди, без ограничения в нивото на разреждане.

Вербалната хомеопатия е по-ефективна, защото е абсолютно чиста и незамърсена.

Вербалната хомеопатия е метод, чрез който може да се приготви всякакъв хомеопатичен препарат, който има абсолютно същото действие като всички останали хомеопатични препарати.

Вербалната хомеопатия е метод, чрез който всеки може да си изработва индивидуални комплекси.

Вербалната хомеопатия може да се прилага ежедневно. Така се постига мощен профилактичен ефект във всяка сфера на човешкото здраве – наследствени заболявания, сърдечносъдови заболявания, онкологични заболявания и диабет.

Вербалната хомеопатия дава възможност да се въздейства и в личностен план върху чувството за самота и неувереност, притеснителност и страх, породени от безработицата и бедността.

Вербалната хомеопатия включва хомеопатични препарати, изработени от радиоактивни елементи.

Вербалната хомеопатия дава възможност безплатно да се постигат резултати като тези от радионичните машини, които са скъпи.

Вербалната хомеопатия е метод, чрез който човек държи здравето в собствените си ръце.

Ключови думи: Как да бъдем здрави, Вдъхновение за пролет, Здрави и енергични, Здраве през 2023, Избираме да сме здрави, Здрави и свежи, Здрави сме

от Изпатил / дата: 20 ное 2014

Радост, много опасно е човек да се довери на подобно шарлатанство и измама, защото докато се "лекува" с тази словесна хомеопатия микробите не чакат, а се развиват. По-нататък - сещай се какво следва.

от Радина / дата: 20 ное 2014

Аз, колкото и да прилагам тази словесна хомеопатия - изобщо няма никакъв ефект.

от ДО КЕРА / дата: 18 ное 2014

Кера, моля ви от сърце - опишете накратко КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ, в който ви е помогнала вербалната хомеопатия.
Аз се самолекувам от 10 години с хомеопатия/освен че имам висше медицинско обазование, но не съм джипи/ и зная отлично и на практика възможностите на Ханемановата хомеопатия.
Но...не съм убедена относно вербалната такава.
МОЛЯ ВСИЧКИ - ОПИШЕТЕ КОНКРЕТЕН случай, но без да си измисляте, в който вербалната хомеопатия ви е помогнала.

от Costing Mechanic / дата: 25 авг 2014

Koko, твоето твърдение е епично невежо. Не може да бъде доказано негативно твърдение, все едно да докажеш, че Дядо Коледа не съществува.

от Koko / дата: 22 авг 2014

Хер Механик, всяко твърдение е вярно до доказване на противното. Та, на въпроса: Вие сигурен ли сте, че на Марс не живеят зелени човечета?

от Costing Mechanic / дата: 22 авг 2014

Oz, твърдението ти, че "учените са дали зелена светлина на хомеопатията" е точно толкова вярно, колкото това, че на Марс живеят зелени човечета. От предимно нелепите коментари под тази книга твоят със сигурност е сред водещите смехории.

от Oz / дата: 22 авг 2014

Драги Хипстър, ако не си чувал изказването на професор Габровски, а това е твърде вероятно, ако не си следвал медицина, ще го напиша на умното ти чело най-добре:" Внушението е половината болест." Но ти се учудвам на твърдоглавието, щото много хора без да са медици, са се убедили лично в това. Но за да стигнат до тоя резултат, трябва наблюдателност и природна интелигентност. И наче ще капитулират на твоето ниво.Така че, не аз, а учените са дали зелена светлина на хомеопатията, а ти се мъчиш някак си да я скриеш от светофара,а да оставиш червената. Дори предлагаш да няма и жълта.Еее, тук вече попрекали.

от Хипстър / дата: 22 авг 2014

Абсолютни глупости.

от Истината / дата: 22 авг 2014

Без да съм чела книгата, мога да кажа със сигурност, че хомеопатията работи дори там, където скъпи лекарства не могат. А вербалната хомеопатия се основава на силата на словото, и почти може да се охарактеризира с пословицата "Каквото повикало - такова се обадило"

от Kepa / дата: 19 авг 2014

Да, докторе с трети коментар, тотален льольо ли съм, защото нищо не ми помогна, а точно вербалната хомеопатия ме изправи на крака? Или може би ти си тоя льольо, защото чул- недочул се опитваш да пробуташ съмнителната си компетентност, пригласяйки на фалцета на Десислава? А не е изключено и да сте един и същи "специалист" по медицинските въпроси, съдейки от осакатения изказ на коментарите ви/ ти/.

от Десислава / дата: 19 авг 2014

Тодор, знам как действа хомеопатията. Или по-точно как не действа. Това, че преди 1000 години всички са смятали, че Земята е плоска, не прави твърдението вярно. Но в момента знаем, че е кръгла и няма смисъл това да се оспорва. Както няма смисъл и да се вярва на хомеопатията, камо ли вербална.

от Тодор / дата: 17 авг 2014

Десислава, това че не разбираш нещо, в случая вербалната хомеопатия, не го прави "шарлатанщини". И на мен, на този етап, ми е непонятно, но не бих го отхвърлил с лека ръка, само защото масата хора ще му се изсмеят.

Даваш пример с кръглата Земя, но ако живееше преди, да речем, 1000 години, щеше да кажеш същото, ама на обратно... "Не е нужно да обиколиш Земята, за да знаеш, че е плоска."

от Costing Mechanic / дата: 16 юни 2014

Десислава, мнения като твоето са светлина в тунела на повсеместното невежество. Уви, с теб сме малцинство.

от Десислава / дата: 16 юни 2014

Кимбата, много внимателно прочетох какво сте написал. Имам достатъчно добра представа какво представлява хомеопатията, не е нужно да чета или пробвам точно тази книга, за да имам мнение за нея. Особено пък ако е вербална, това е направо смешно.

от Кимбата / дата: 16 юни 2014

Десислава-внимателно прочети какво съм написал ако обичаш......

от Десислава / дата: 16 юни 2014

Кимбата, по същата логика не може да се изказваме и за книги като "Как да общуваме с ангели" и "Лекуващите крака". Не е нужно да обиколиш Земята, за да знаеш, че е кръгла.

от Кимбата / дата: 14 юни 2014

Не се изказвайте без да сте чели или пробвали.
Тома Неверни=Бай Ганьо.....

от Maggi / дата: 11 юни 2014

Аз я прегледах и съм възмутена - човек без медицинско образование уверено предписва хомеопатични комбинации.Но в крайна сметка ако сами позволяваме на подобни самозванци да ни "лекуват",си заслужаваме болестите.

от ip / дата: 11 юни 2014

Някой от изказващите мнение, все пак чел ли е книгата или......

от Докторът / дата: 05 юни 2014

Трябва наистина да си тотален льольо, за да вярваш в/на хомеопатията.

от Горджъс / дата: 05 юни 2014

Фентъзи от световна величина.

от Десислава / дата: 05 юни 2014

Хора, моля ви, не се доверявайте на такива шарлатанщини. :(

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]