Луди разкази

Автор: Добромир Славчев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 75

Издател Сиела
Брой страници 330
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 356 грама
Размери 13x20
ISBN 9789542816119
Баркод 9789542816119
Категории Разкази и новели. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Сборникът „Луди разкази” включва четиридесет и четири истории, поднесени във формата на късия разказ. Описаните типажи се отличават не само със свободата на ползваните изразни средства, но и с честното представяне на нещата такива, каквито са, без капка съобразяване с конюнктурата, без лакейско коленичене пред догмите на модерната куха фразеология. Наистина героите в закачливата анекдотична проза на Добромир Славчев са представители на различни епохи, но сред тях лесно можем да разпознаем и уродливите физиономии на типични наши съвременници, станали емблематични с отблъскващата си безнравственост. Въпреки това, верен на собствената си жизнена философия, смело продължава линията на обезоръжаваща откровеност и искрена донкихотовска страст, закодирана още в стиховете му. Зависим изцяло от особеностите на сюжета, авторът не се колебае да използва пъстър, на моменти архаичен език, диалект или фразеологизми, характерни за региона, където се развива действието. А в тъканта на жизнените му сатирични текстове остават органично вплетени и хуморът, и тъгата...Е, ако според габровци е вярна фразата „Светът е оцелял, защото се е смял”, то тази книга е едно чудесно средство за оцеляване!

от Ангел Градев / дата: 06 юли 2018

Книгата е страхотна, но трудно се намира вече. Заредете я, има още от последният тираж.

от Ина Христова / дата: 11 юни 2018

Малко са книгите, въздействали ми толкова силно ! Препоръчвам !

от Администратор / дата: 24 апр 2018

Моля, запитвания за наличност насочвайте към [email protected]

от Явор / дата: 23 апр 2018

Кога ще имате книгата в наличност ?

от Mая Колева / дата: 11 окт 2017

Книгата е супер ! Забавна и увлекателна, а който може да чете и между редовете ще открие интересни послания в голяма част от разказите.

от Тихомир Табаков / дата: 19 юни 2017

Просто прочетете тази книга. Книги като тази те прехвърлят, сякаш за миг с машина времето. Разнообразни, увлекателни и завладяващи разкази. Добромир Славчев е богатство за литературата ни.

от Лилия Янева / дата: 30 апр 2017

Книга, която те повлича като порой и те дави с чувствата, които предизвиква у теб докато четеш. След прочитането ?, имаш усещането за почти асоциативно мислене, за онова, което описано в по-голямата част от разказите. Върху ти се стоварват, запомнящи се, съвсем човешки истории от близкото и противоречиво минало, от сломяващото настояще, от отчуждаването и опростачването до загубата на идеали и ценности. И всичко това разказано толкова натуралистично, с премерена доза хумор, с обич и разобличаваща откровенност, но в същото време и разболяваща състраделност към всеки един от героите.

от Rumen Pasev / дата: 01 апр 2017

Плюенето на посоки отдавна е национален спорт у нас. Все пак добре би било, когато сe изказва, каквато и да е позиция, да има доводи за нея, и тя да бъде аргументирана. Не може просто да пишеш в пространството, това ми хареса, онова не. И понеже, все пак съм чел книгата, и лично на мен много ми хареса, мога да кажа и защо. Първо това е различна книга, с изключително сюжетно разнообразие на историите. Присъстват разкази от времето на освобождението и след него, до такива, покриващи нашето съвремие, минаващи през Втората световна война. Няма друга такава творба, която да обхавща такъв широк периметър. С малко думи на места е казано много. Ето затова, няма как да не се присъеденявам към болшинството изказали се ласкаво за нея.

от Мони / дата: 31 мар 2017

Току що видях ,че моят коментар е копиран наистина на Възвишение и Медальонът - уверявам тук четящите ,че това НЕ Е направено от мен.Бих казал,че е много непочтено от страна на Администраторите или който го е копирал.

от Мони - до Гери 64. / дата: 31 мар 2017

Не че съм длъжен да давам обяснение,но когато става дума за Медальонът на Г.Златарева - една от най-хубавите книги написани след 1989г - за нея никога не съм писал коментар ,че е за кофата за боклук

от Маруся Митева / дата: 31 мар 2017

За Мони: Вероятно публикуването на едно и също изречение, не съдържащо смисъл, в един и същи ден, под няколко различни заглавия в този форум, е достатъчен атестат за автора му. НО аз искам да му благодаря. То ме върна отново към *Лудите разкази* на Добромир Славчев! Истории, които ме даряват с родова енергия, топлина, искрен смях и земна мъдрост. Думите ромолят така заразително, историите се сипят - истински и интригуващи, героите - неподправени и мъдри. Прекрасен български език! Прекрасни български разкази! БЛАГОДАРЯ, Добромир Славчев.
Благодаря и на *Мони*, че ме подсети да съпреживея отново, така удовлетворяващо българския си дух.

от Гери / дата: 30 мар 2017

Към Мони:
Не е почтенно да копирате един и същ коментар, и да го разпространявате неаргуметирано. За щастие съм прочела, не само тази, а и останалите книги за които твърдите, че са за отпадъци (Възвишение и Медальонът). Добре е да сте чели това, което коментирате.

от Мони / дата: 30 мар 2017

То бива прехвалена книга ,но тази бие всички рекорди.Купих я ,прочетох и ... в кофата за хартиени отпадъци.

от Гери / дата: 30 мар 2017

Книгата е хубава. Нямаха я в наличност и се наложи да я поръчвам. Изненадващо добри разкази. Може би, не всички са еднакво завладяващи, но със сигурност за по-голямата част от тях си заслужава да се купи. Брилянтен разказвач, с възможно най-увлекателен и интригуващ стил от съвременните ни автори, четени, изобщо от мен до сега. Абсолютен фаворит ми е. Радвам се, че не е останал незабелязан, а за тези дето не са го открили, не се кол***йте. Очаква Ви, забавната философия на героите, неочаквани житейски изводи, изтънчена ирония и чувство за хумор, подлагащо на размисъл и днешните ни морални ценности и нрави. Открих и невероятна негова поезия, с удоволствие препоръчвам на читателите и другите му две книги: „Инфлация на чувствата” и „Храна за върколаци”.

от Jordan Dragnev / дата: 11 яну 2017

Получих чудесен подарък за именният си ден и бързам да споделя впечатленията си за него. Разказите звучат истински, много истински. Лично, аз бих искал да поздравя авторът, за начинът по който пише. Те са доста разнообразни тематично, но като цяло щантавостта на разказаното ги убеденява. От любопитство си купих и другите две негови книги, там още не мога нищо да кажа, ще пиша с подробности по-нататък. Те са съвсем различен жанр, но като разлистих и това, което прочетох също е завладяващо, впечатляваща, искренна любовна лирика. Да се върна към Лудите разкази. Мисля си, че е добре тази книга да бъде прочетена от повече хора, защото в палитрата от истории се разказва за нещата от живота без претенцията да се поучава, всеки сам е в състояние да направи извода за себе си. Има наистина въздействащи истории, "Белия хляб", "Крайникът", "Апаша Гичо", "На дявола опашката" са сред тях. Не пропускайте, прочетете ги !

от Нора / дата: 14 сеп 2016

Нямам думи. Изненадващо въздействаща книга. Истинска находка !

от Саркисян / дата: 04 сеп 2016

На мен ми харесват творбите на Добромир Славчев. Забелижителен авторски почерк на разказвач. Разкази, разказани със сърце и душа. Това е книга за препрочитане.

от Боряна Върбанова / дата: 01 сеп 2016

Книгата си заслужава да се прочете. Богат език, ана моменти и изключително дълбок изказ, например в разказите "Апаша Гичо" и "Белия хляб".
За пръв път съвременен наш автор е описал толкова безкромисно, онова, което сме.
А този автор пише и невероятна любовна лирика !
https://www.helikon.bg/books/43/-Храна-за-върколаци.-Любовна-лирика_178680.html

от Сиси / дата: 31 авг 2016

Абсолютно съм съгласна с 29.Ника. за книгата на Добромир Славчев Делидобрев.

от Коко / дата: 31 авг 2016

Разказът "Пис пис Герчо " е отвратителен!

от Косев / дата: 22 авг 2016

Бижу ! Много ценна, реална книга със супер различни истории в нея, разказани от талантлив наш съвременен писател. Адмирации за автора и издателството. Точно такава си предствям нашата литература, цветна, веществена, реална, като живота !

от Ralica / дата: 15 авг 2016

Изящни разкази ! Не е правилно да се прави сравнение между един и друг автор, още повече когато са от различни поколения.
В този случай не може да се отрече майсторството с което за кратко време е изведена цялата история, а точно това е късия разказ, особено труден жанр. Във всеки един от тях има развръзка и няма как да се твърди точно обратното. Именно там е интересното, че в повечето случаи, не знаеш какво точно да очакваш. На мен специално прозата на Добромир Славчев ми допада, тъй като в нея липсва сервилничене, присъща на част от неговите съвременници. В текстовите му има особена дързост, която си личи в обобщенията, което всъщност идва от действията и думите на геройте. Така, че неуместно е да се говори за политически предпочитания на автора. По отношение кой къде се намира, само времето дава оценката за всяко едно нещо, това важи с пълна сила и за литературата !

от С Моъм / дата: 12 авг 2016

Има и нелоши разкази ,но в повечето очакваш нещо да се случи накрая,а то разказът свършил.Освен това ясно си личат политическите пристрастия на автора.Много е далече от Чудомир.

от Diana Taikova / дата: 02 авг 2016

Каквото и да кажа ще е малко. Книгата е страхотна, невероятна е. Толкова свежи истории, така добре разказани, същинска кинематография !

от Виктор Гочев / дата: 26 юли 2016

Поръчах книгата по интернет за подарък. Междувременно я прочетох, при това много бързо, без да отлагане, понеже тя си ме грабна въобще не разбрах кога я свърших. Признавам си, не бях сигурен какво да очаквам, тъй като този автор е абсолютно нов за мен. Водих се единствено от отзивите за изданието в уеб пространството и реших да рискувам.
Е, сега с ръка на сърцето мога да кажа, че си струваше. Тази книга ме изненада приятно. Въпреки, че вече я бях прочел, поръчах я, за да я имам за себе си. Вече споменах, чете се лесно, без да те натоварва. Чудесна компилация от драма, сатира, тъга и любов и цяла плеяда с изтрещяли истории, съвсем в духа на заглавието.
Всеки един от разказите ти дава по нещо за размисъл.
Без да преувеличавам мога да споделя, че тези разкази, пребориха моя скептицизъм към съвременната българска литература.
С удоволствие препоръчвам, който не е чел "Луди разкази" да я прочете, чак ми е странно, колко много ме радва факта, че книгата е на български писател.

от Ivan Dyulgerov / дата: 16 юли 2016

"Луди разкази" - наистина са луди.
По-голямата част от тях направо са опустошаващи.
Лично за мен като млад човек, книгата надмина очакванията ми.
Интересен подход на автора да опише всичко от първо лице и когато четеш, имаш усещането, че в момента самият той ти разказва.
С удоволствие бих отличил разказите: "Белия хляб", "Келипир" "Панчататра", "Крайникът", "Оборот", "Влагалището", "Корени", "Черварски", "Кръстници", "На дявола опашката", "Кротък" и разбира се "Апаша Гичо", с чиято история свърша книгата.
Разказаното в нея звучи толкова истинско, независмо от давността на времето в което се е случило.
Супер изненада за съвременен български писател. Браво !

от Клементина Неделчева / дата: 06 юни 2016

Свежа, толкова жива и образна, че докато четеш героите в нея са пред очите ти, готови да ти заговорят.
Всяка една от историите е забавна по свой начин, "Черваарски", "Пис, пис Герчо", "Жълтото Петърче", "Щам едно", "Кръстници", "Оборот", "Апаша Гичо", "Патент", но част от тях направо те разстърсват: "Белия хляб", "Крайника", "На дявола опашката", "Келепир", "Истина", "Рак" и други. Изпитах истинска наслада от тази книга.

от Стефан / дата: 05 юни 2016

Най-добрата книга която съм поръчвал напоследък.

от анна бедросян / дата: 15 май 2016

Впечатлена съм ! Страхотна книга, наситена с реално съществуващи характери и днес. Истинска, веществена и човешка.

от Таня Бенкова / дата: 20 апр 2016

Истинско удоволствие, чудесна книга ! Препоръчвам !

от Луиза Цветанова / дата: 08 апр 2016

Адмирации - страхотно интересни разкази! Отдавна не бях чела нещо подобно от бг автор.

от Драгомир Балджиев / дата: 15 мар 2016

Истински смислена книга, интересна, увлекателна, емоционална.

от Красимир / дата: 25 фев 2016

Увлекателна книга с разнообразни сюжети във всеки един от разказите. От житейски ситуации до такива разказващи за родовата памет и онова през което е минал и минава народът ни. И всичко това описано много забавно и правдоподобно, което те усмихва и натъжава, но в никакъв случай не те оставя безразличен.

от Румен Пасев / дата: 27 яну 2016

Витална книга, невероятно постижение, което определено е доказателство, че имаме стойностни български автори. Заслужава да се нареди до класиката в българската литература. Задъхващи, жизнени сюжети, преплитащи се с вълнуващи образи, иронични, смешни и тъжни. Истинско богатство на езика. Искренно се възхищавам за начинът по който е написана тази книга. Невероятен похват по който осмива, по който се разказва и се загатва без да се разкрива развръзката до края на всяка една история. Изключително реалистично описани истории, забелижителна смесица от философия и действие. Мисля, че някои от разказите трябва да бъдат включени в учебната програма за изучаване. Луди разкази е книга, която трябва да се прочете.

от Любо Неделчев / дата: 13 яну 2016

Прекрасна книга ! Чудесни вълнуващи истории, разказани по удивителен начин. Адмирации за издателството и автора !

от book dream / дата: 05 яну 2016

Луди разкази е направо бисер. Попаднах на нея след препоръka от познати. Обикалих доста книжарниците за да си я набавя. Неразбираемо е, как и защо я нямаха в наличност, навсякъде ми казваха, че ще ми я доставят за следващия ден. Но нали бях си наумила да не чакам и най-после късмета ми проработи в книжарница Хеликон на бул. "Патриарх Евтимий". Макар и там да се наложи да изчакам докато я открият. Определено книгата наистина се чете бързо. На пръв поглед лесно с артистична лекота във всеки един от разказите пред очите ти се скицират различни ситуации и герои. Смехът в книгата има страшна очистителна сила, той по-някога е неудържим, дори когато е затрупан от печал, даже и отчаяние. И въпреки това този смях е пак жизнерадостен. В книгата гравитират нюанси от смях до мъка. При всяка една срещите с героите на автора, човек може да усети, неговия сарказъм, гняв, покрусата му. А най-стойностното във всичко това е, че то е пресъздадено без да се мрази, а да се обича, но за да разберете за какво точно говоря е най-добре да я прочетете.

от Стефан Рашков / дата: 29 дек 2015

Щях да се изненадам, ако само аз коментирам Луди разкази, но се оказва не е така. Искам да се присъеденя към всички коментиращи с моето мнение за книгата. При мен приживяването е още топло. Празнувайки, ден в аванс, Стефановден, получих я като подарък от група приятели. Честно казано преди това, не бях чувал и дума, нито за книгата, нито за автора, когото сега искренно поздравявам за написването на такаква книга. За подбора на истории, за пъстротата и начинът на разквазване. Останах очарован от всичко в нея, слово, оформление, илюстрации от цялото съдържание. Прочетох я за по малко от два дни, чете се изключително леко и увлекателно. Сега дори съм си набелязал, десетина разказа за препрочитане. Отдавна не бях изпитвал такова огрмно удоволствие от четенето. Всичко е казано, по особено прям начин, едно към едно, в прав текст, без увъртания и шикалаквене. На моменти се наблюдават безпощадни диалози, съвсем в контекста на случващото се. Колко добре би било да има повече такива български автори, които биха могли да събудят интереса на повече хора да четат стойностна българска литература.

от Щиляна Чакърова / дата: 16 дек 2015

Откровенно ще си призная, че ми се е случвало да не дочитам, някоя книга до края, но този път, това нямаше как да се случи.
Четеш и като че ли живота минава някак през тебе.Обрулените ни души имат необходимост от нещо толкова истинско !
Изпълни ми душата тази книга. Прекрасни разкази за обикновените, но най-истинските неща, съпътстващи ни в живота. Друг е въпросът, че ние май ги пропускаме, забързали се към…, нищото. Сърдечни благодарности за чувствата, които се пробудиха в мен докато четях това прекрасно творение. Пренесох се там сред разказите и изживях всичко.Човечност, простота, истина, болка, смях, красота и вълнение има във всяка една дума. Човек трябва да обича света и хората, да има невероятен български дух и да усеща пулса на времето за да съумее да го предате така автентично.
Възхищавам се на удивителения разказвачески талант на автора, истински посланик на словото !

от Атанас Милев / дата: 08 дек 2015

Красиво и силно.Всъщност на фона на думите Ви - моите са бедни. Почитател съм на вашата възхитителна поезия. На книгите Ви.
Не спирайте да пишете.

от Юли Дамянов / дата: 07 дек 2015

Благодаря за преживяното, защото в тези вълчи времена изпитвах нужда да прочета подобно нещо. Върнах се в най-добрите времена на националната ни литература. Завладяващ начин на разказване. Майсторско перо! Браво!

от Иван Златинов / дата: 25 ное 2015

Браво. Благодаря за прекрасната книга. Трудно може с думи да се изрази емоцията от прочетеното. В нея наистина има шедьоври. Разказите са много близки до душата и сърцето, като част от тях спокойно биха могли да бъдат поместени и в учебниците по литература за гимназисти. Немога да определя, къде точно се преплита действителността с художествената измислица, но някъде там в сливането на двете, всичко се усеща еднакво истинско. Дано повече хора се докоснат този бисер. Изящна словестност. Не може да върнем нищо назад, но можем да станем по-добри. Благодаря на автора за преживяването!

от Апостолова / дата: 12 ное 2015

Тази книга е нещо, което впечатлява. Учудваща способност на автора да ти въплати усещане с което не можеш да останеш безразличен докато четеш. Без да искаш започваш да симпатизираш или точно обратното на действията на един или друг от главните герои в нея. А те са толкова различни, хора с характер, шарени, многолики, така както е различен живота ни. Много точна десекция на събитията в обществото ни и в исторически план, и в този на нашето съвремие. Прекрасно обосновани разкази, отлично познаване на материята за която се пише. Зави ми се свят от шеметни истини. Поздравления и от мен.

от Стефан Новаков / дата: 31 окт 2015

Поздравявам и автора, и издателството. Великолепна, забавна, инетересна, мнного ценна книга. Майсторски художествен текст, чудесни илюстрации, прекрасно оформление. Оценявам с 5 звезди !

от Симеон Караколев / дата: 20 окт 2015

Всеки един от разказите те кара да се мислиш, да си представиш, че това се е случило и продължава да се случва в България. Много остра, но точна преценка на авторът за всяка една ситуация от историята, битието, съвремието и живота на нас българите. Писано е със смелост, без да се примълчава нищо, което един дипломатичен и не дотам открит, човек в разговор би споделил какво си мисли за теб, ако все пак това всъщност те интересува.
В текста изключително умело е втъкната хумористичната нишка, която вплетена със самоиронията и болката на всеки един от героите, прави убийствена философска кобинация без да те излишно да те натоварва. Лично на мен, а и на познатите на които съм препоръчал тази книга, ни достави огромно удоволствие.

от Ника / дата: 14 окт 2015

До Веси:
Изпратих ви имейл. Ако не го получите, моля пишете пак.

от Веси / дата: 14 окт 2015

Към Ника
Здравейте, прочетох, че сте готова да подарите книгата на Добромир Славчев -Луди разкази. Ще ви бъда благодарна, ако се свържете с мен на [email protected] да се разберем как да ми я изпратите.

от Ника / дата: 13 окт 2015

Купих си книгата заради добрите отзиви тук, но бях толкова шокирана от циничния език и безинтересните истории на типичния българин - простак, че с благодарност ще я подаря на който я пожелае. Единствената емоция, която предизвика в мен беше отегчение. Не мога да повярвам, че една боза може да бъде толкова хвалена. Ако някой я иска нека си напише имейла, за да се разберем как да му я изпратя.

от Деница Бенева / дата: 11 окт 2015

Превъзходна книга с разкази, в които няма съмнение, че ти самият си там, независимо от периодът в който се развива действието.
Едно невероятно приключение на духа !

от Тодор / дата: 18 сеп 2015

В момента я чета, много е интересна.

от Кристина / дата: 17 авг 2015

Чудесна книга !

от Христина Томова / дата: 11 авг 2015

Книгата е изключително увлекателна и много се забавлявах докато я четях. Случките следват една след друга, размиват те, разплакват те, после пак те размиват и те карат да се замислиш върху живота и всичко, което го заобикаля.Впоследвие разбрах, че този автор има издадени и две стихосбирки, Очарована съм и от стиховете му. Невероятно вълнуваща поезия. Много се радвам, че има такива талантливи съвременни български автори като Добромир Славчев и очаквам с интерес следващите негови книги.


от Гергана Тончева / дата: 06 авг 2015

Купих си Луди разкази от Алея на книгата във Варна. Изумително е как има автори, благословени да ти предадът такава емоция с това което са написали. Запомняща се книга.

от Алекс / дата: 06 авг 2015

Чудесен сборник. Разтърсваща книга, много, много добра.

от Димитър / дата: 25 юли 2015

Завладяваща образност и майсторски разказани истории. Поздравления за автора !

от Петя / дата: 22 юли 2015

Такава хубава проза не бях срещала отдавна. Огромно удоволствие е да четеш нещо такова и то да е от наш съвременен български автор. Впечатлена съм от голямото ранообразие на образите и случките в нея и лекотата с която се разказва. Няма оригиналничене и парадиране. Докато четях имах чувството, че някой е седнал до мен и ми разказва, Тази книга си заслужава да бъде прочетена от повече хора. Великолено оформление, прекрасен език, изключителни илюстрации, въобще радост за окото. Събрала в себе огромна доза човещина и искренност.

от Калина Пенева / дата: 20 юли 2015

Страхотни разкази !

от Румен / дата: 29 юни 2015

Останах приятно изненадан от лекотата с която се случва всичко в книгата. Несъмнено този автор заслужава адмирации за таланта си на разказвач. Отправям призив да прочетете Луди разкази и да споделите и вашето мнение.

от Даниела Валентинова / дата: 28 юни 2015

Чудесна книга, неподражаема описателност на образите и интригуваща кулминация във всеки един от разказите.
Горещо препоръчвам !

от Мария / дата: 01 май 2015

Браво! Чудесни остроумни разкази! Време е Хеликон да раздават награда не за брой купени книги, а за брой положителни изказвания. Тогава чак нещата ще се обърнат на по-достоверните 180 градуса!

от Светлана Димова / дата: 30 апр 2015

Ето това е нещо, което търсех да прочета отдавна.
Невероятни разкази.

от Иво / дата: 08 апр 2015

Разкошна книга, хубав български език, сякаш четеш големите наши автори. Прекрасен стил на изразяване, чудесни и динамични образи ни съпътсват в разказите. Препоръчвам я горещо.

от Анна Мария / дата: 05 апр 2015

Страхотни разкази !
Тази книга заслужава само суперлативи !

от Борислав Крумов / дата: 26 мар 2015

Потвърждавам. Няма да скрия, че съм впечатлен.

от Светла Величкова / дата: 08 мар 2015

Книгата е хубава. Талантливо написани разкази.

от Никола / дата: 28 фев 2015

Вярно е, книгата наистина е изключителна.

от Борислава Захова / дата: 27 фев 2015

Тази книга ми достави огромно удоволствие, а още повече се радвам, че е и от български автор.

от Георги Милев / дата: 18 фев 2015

Книгата наистина е страхотна ! Препоръчвам я !

от Р.Василева / дата: 30 яну 2015

Хубав български език познат ни от образците на големите ни писатели.

от Maрияна Дечева / дата: 04 яну 2015

Книгата е изключителна, чете се лесно. Разказите в нея са много забавни. Прочетох ги веднъж и после втори път, мисля, че ще се връщам към нея, отново и отново.

от Димо Боев / дата: 30 дек 2014

Невероятно интересен подарък получих за Коледа, препоръчвам - Луди разкази на всички, които обичат да четат стойностни неща. До сега съм прочел повече от половината от разказите, и смело мога да кажа, че тази книга ми е вече любима.

от Дарина / дата: 25 дек 2014

Разказите са хубави, изненадващо хубави.

от Валентин Ковачев / дата: 11 дек 2014

Към Администратор: Съгласен съм с това, но при натискане на курсора, например, както беше в моя случай петата звезда, той обхваща трета и така маркира три или четири, вместо пет, това имах напредвид, проверете сами. Не искам да влизам в полемика, просто книгата ми хареса и ми се ще да бъде предаден реално вотът ми. Благодаря Ви за отговорът.

от Администратор / дата: 10 дек 2014

към Валентин Ковачев: Рейтинг системата визуализира крайната оценка от гласувалите, която е средно аритметично на всички генерирани вотове, в конкретния случай - 11 вота към настоящия момент.

от Валентин Ковачев / дата: 09 дек 2014

Хеликон, мопя Ви да си оправите софтуерът с оценяването, гласувах с пет за тази книга, а ми отчете тройка, не е коректно някак си. Книгата е хубава и си заслужава да бъде прочетена.

от Елена Маринова / дата: 18 ное 2014

Впечатлена съм. Увлекателно разказани истории, подкрепени с прекрасни илюстрации към книгата.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]