Разчупете навика да бъдете себе си

Автор: Джо Диспенза
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 4

Издател Кибеа
Преводач Ирина Манушева
Брой страници 320
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 489 грама
Размери 16x22
ISBN 9789544746599
Баркод 9789544746599
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Д-р Джо Диспенза иска да ви даде сила, за да се освободите от негативното и да възприемете позитивни убеждения. Тази интелигентна, информативна, практична книга ще ви помогне да се превърнете в най-добрия, в най-свободния си аз.

д-р Джудит Орлоф
автор на „Емоционална свобода“

От ефективните упражнения, хвърлящи светлина върху начина на мислене, който ни държи в плен на стари убеждения, до простичките практики, които ни катапултират отвъд ограничените ни представи, тази книга е учебник за успешен живот. Ако винаги сте знаели, че има нещо повече от това, което сте учили някога по биология, но сте се плашили от научната терминология, тази прекрасна книга е именно това, което сте чакали!

Грег Брейдън
автор на „Дълбоката истина“ и „Божествената матрица“

Намираме се в безпрецедентна нова епоха на личностното развитие, когато се установява продуктивна обратна връзка между най-новите открития на невронауката и древните медитативни практики. Книгата на д-р Джо Диспенза майсторски, но ясно обяснява „студената наука“ зад работата на мозъка и тялото. След това я прилага на практика в четириседмична програма за фундаментална лична промяна, показвайки ни как да използваме структурираната медитация, за да променим съзнателно невронните мрежи и да постигнем креативност и радост.

д-р Доусън Чърч
автор на „Духът в гените“ (EFTuniverse.com)

Увлекателният и изключително достъпен наръчник на д-р Джо Диспенза за промяна на менталните и емоционалните връзки носи просто, но могъщо послание: мислите ви днес определят живота ви утре.

Лин Мактагарт
автор на „Полето“, „Експериментът с намерението“ и „Връзката“

Д-р Джо Диспенза ни предлага Наръчник за божествени създатели! Той прави науката за мозъка практична, показва ни как да се освободим от хватката на емоциите си, за да си създадем щастлив, здрав и изобилен живот, и как да превърнем света, за който мечтаем, в реалност. Отдавна чакам тази книга!

д-р Алберто Вилолдо
автор на „Дайте сила на мозъка си“ и „Шаман, лечител, мъдрец“

от Администратор / дата: 14 сеп 2022

Книгата е с изчерпан тираж на книжния пазар. На този етап не е предоставена информация от издателството за предстоящо преиздаване.

от / дата: 12 сеп 2022

Кога ще бъде налична?

от Monica Dandulova / дата: 06 окт 2020

Общото между новите открития в невронауката, квантовата физика и древните медитативни практики е вдъхновяваща, представена на изключително достъпен език.

от Елена Николова / дата: 07 окт 2016

Много интересно представена е темата погледната от гледна точка на квантовата физика и биохимията. Един различен ъгъл на нещата :)

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]