НАССР в ресторанта

Автор: Борислав Борисов

Коментари: 0

Издател Издателство ХВП
Брой страници 96
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 126 грама
Размери 13x21
ISBN 9789549053333
Баркод 9789549053333
Категории Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Настоящето ръкоовдство цели да даде практическа информация на професионалистите от Общественото хранене - тези "производители" на готова за консумация храна, какъв път да следват, за да могат да разработят подобна система, съответстваща на мястото им в хранителната верига "От фермата до масата". Естествено е, че и този клон от хранителния бранш и разнообразен, и зависи главно:
- от сложността на готовата за консумация храна, която се предлага - дали се ползват само готови храни и продукти за производството, или някои от съставните елементи на подготвената храна се произвеждат на място
- от потока потребители, които се ползват от услугата - възрастови групи, ползването на диетични храни, ползването на определени сборници с рецепти от производителя във връзка с целта на храненето
- от начина, по който се предлага услугата - консумация на място и/или вземане на храна за "вкъщи"
- от начина, по който потребителят се ползва от услугата - чрез самообслужване на линия; чрез сервиране на място; чрез така наречената "шведска маса"

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg