Практически организационен мениджмънт

Автор: Иван Петровски
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Програм Принт
Брой страници 192
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 233 грама
Размери 14x20
ISBN
Баркод
Категории Мениджмънт. Човешки ресурси, Икономика, Книги

Да направиш книга с изведени от живота поуки от приложението на мениджърски умения е много сложно. Авторът обаче е успял да разкаже увлекателно примери, чрез които да изведе съвети и заключения. Всъщност присъствието на реалния живот с конкретиката на сблъсъците при вземане на мениджърски решения е едно от големите предимства на произведението. Не е случаен фактът, че авторът се обръща към младите бъдещи управленци, които са неизкушени от минали догми и норми. По-малко е застъпена проблематиката за това, че добрите мениджърски решения в голяма степен зависят от законодателната и регулаторната рамка, в която трябва да се реализират. Сложните взаимоотношения между регламенти и мениджмънт вероятно ще бъдат обект на следващ анализ.

Иван Петровски работи като държавен инспектор в Изпълнителна агенция "Медицински одит". Завършил е висше икономическо образование и следдипломни квалификации по "Стопанско управление", "Икономика на здравеопазването" и "Практическа специализация по здравен мениджмънт" в университетска болница "Кошен" - Париж.
В продължение на 16 г. е бил директор последователно на четири болници от системата на Медицински университет - София. Има издадени книги по мениджмънт и здравеопазване.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]