Книга на Бълг-Арите Кн.1: В мъглите на времето, Свитък 1: Началото на нашето начало

Автор: СамБат Имен
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 7

Издател Хелиопол
Брой страници 512
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 722 грама
Размери 17x24
ISBN 9789545783517
Баркод 9789545783517
Категории Древна история на българите, История на България, История, Книги

Българската история не започва с Атилкес Аспарух, нито с баща му Кубрат - Хорбата на Българите. Не започва и в 165 г., когато на трона на Буляр или Алания се укрепва ага Ружа - първият от Първата Хонорска Династия, който кръщава държавата си България по сакралното име на царският ? елит. Херодот го нарича "царски скити".
Прочети, Българино, този първи свитък от книга първа "В мъглите на времето" на "Книга на българите". До седмия ? свитък ще имаш всички доказателства за величието на народа арийски оплодил съвременната цивилизация, та да се замислиш поради що се жалиш! Вземи се у ръце. В тази книга не говори авторът, а артефактите, древните хронолози и съвременните авторитети.

от СамБат Имен / дата: 01 фев 2022

Тази книга представя доказателства, че държавата на БългАрите е в основата на Индо-Европейската цивилизация. Свитък Първи въвежда читателя, че на територията от Черноморското езеро до Тихи океан някога се е разпростирала държава на войните на Богинята Майка, които отхвърлят нейната власт и въвеждат Патриархата. Излага доказателства, че през 5-то хилядолетие пр.н.е. представители от тези "Войни-арийци", "Вълци-арийци", "Благородни войни" - "БългАри" обединяват етническото и лингвистично многообразие от племена, разпростряли се на повече от 1000 км. по поречието на р. Нил в една държава, изграждайки икономика, която й осигурява переспектива хилядолетия напред. В основата на единението на този разнообразен народ е религия изградена на база древни предания на народа БългАрски за основателя на първата държава на съвременната цивилизация. Този народ е народ, който е известен в древността като митичнитне хипербореи. Това име е ползвано от древните гърци. А друго име с което народът ни е известен от древността е "царски скити". Аланската династия игнорира тези "царски скити", но с идването на власт на представителя от източната династия Дуло -ага Ружа, той въстановява върховенството на "царските скити" и променя името на държавата на България, по тяхното сакрално самоназвание.
Втория Свитък на книгата е готов и се отнася за цивилизациите край Черноморското езеро, за народа имен, за Империята на скамообявилите се за богове жреци от Междуречието и за Великият потоп, който заличил една лидираща култура, връщайки човеишкото развитие хилядолетия назад. Свитъците на Книга Първа "В мъглите на времето" са общо седем. Три от тях, може да се каже, че за завършени.

от Вис / дата: 31 авг 2021

Нямам нищо общо с азиатската сган...Християнска България започва с Св Цар Борис Покръстител...Това е Истинската България...

от Виолета Кирилова / дата: 18 фев 2021

Чакам да пуснете втори свитък да си я купя ! Още миналата година ви писах за втори свитък.

от Виолета Кирилова / дата: 08 сеп 2020

Здравейте.Тази книга е много ценна.Аз си я купих от вас.Търся сега книга втора.Ще я получите ли?

от Администратор / дата: 18 юни 2020

Моля, запитвания относно наличност насочвайте към [email protected]

от Виолета Кирилова / дата: 17 юни 2020

Здравейте.Кога ще пуснете в продажбата втората част на тази книга и книгите Джагфар Тарихи в продажба?

от Иванов / дата: 02 яну 2020

За какво иде реч в тази книга?

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]