Бъдещето на света: 12 пророчества за 21 век в символи и знаци

Автор: Мариана Везнева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Издателство "Махатмите от Шамбала"
Брой страници 296
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 499 грама
Размери 16x24
ISBN 9786199103807
Баркод 9786199103807
Категории Контактьорство, Езотерика. Духовни учения, Книги

12 пророчества за 21. век в символи и знаци.

Държите в ръцете си уникална книга, съдържаща избрани и систематизирани текстове от предсказания на различни автори от най-дълбока древност до наши дни, касаещи настоящето и бъдещето на нашата цивилизация. Обяснено е понятието "Пророчество" и защо информацията в Пророчествата се нуждае от тълкуване, а за действителните събития, описание в тях се разбира, едва когато вече са се случили. Авторката разяснява езика на който са предадени текстовете в Светите Писания, останали и до днес неясни, като дава ключа за тълкуването им. Разкрива Пророчества, за които дори не сме и предполагали, че съществуват.

Книгата съдържа също уникална информация за произхода и културата на българите. Изяснява причините и проследява дългия им път през вековете, от тяхната прародина в Тибет, до основаването на новата държава на Балканския полуостров. Текстовете на Пророчествата са илюстрирани с пиктограми, появяващи се от 80-те години на XX век до днес в житните поля по света, чиито чертежи, създадени лично от авторката, като потвърждение на извода, че всяка сакрална информация, съобщавана през вековете, идва от един и същ източник.

Единствена в света, Мариана Везнева обяснява символите, използвани като "букви от азбука" в езика, на който са предадени Посланията, в житните кръгове до съвременните хора. А това е откритие от световно значение.

И най-важното, книгата изяснява кои са истинските автори на тези текстове, предсказания и пиктограми. Кои са тези, които знаят и пазят плана за Сътворението и развитието на нашата цивилизация Съхраняват Знанията за за Законите, които управляват света и следят за Духовната еволюция на човечеството. Днес Те разкриват своето съществуване и обявяват хилядолетното си присъствие на нашата планета, посочвайки за свой Посланик авторката на настоящата книга, с която поддържат постоянен телепатичен контакт.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]