Събудете великана в себе си

Автор: Антъни Робинс
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Кибеа
Преводач Ирина Манушева
Брой страници 720
Година на издаване 2022
Корици меки
Език български
Тегло 582 грама
Размери 14x20
ISBN 9789544748562
Баркод 9789544748562
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

След като тенисистът Андре Агаси прочита Събуди великана в себе си на Антъни Робинс, възкликва: Невероятното разбиране на Тони за света, хората и човешката природа го прави най-добрия треньор. Той знае какво е необходимо, за да накара хората да се откроят... и да спечелят!
Естествено продължение на бестселъра Неограничена власт, в новото вдъхновение, което поднася на читателите, Робинс настойчиво пита:
Отговаряте ли за живота си, или позволявате на някого или на нещо да държи юздите?
И още по-настойчиво и убедено призовава:
– Спрете да се движите като свободни електрони!
– Поемете незабавен контрол върху своята психическа, емоционална, физическа и финансова съдба!
– Събудете се и извадете уникалните си качества на светло!
Безспорният майстор, овладял магията на властта над ума и превърнал се в един от водещите в света експерти в науката за върховите постижения, Антъни Робинс за пореден път зарежда със заразителен ентусиазъм и страстно, красноречиво и умело ни повежда по пътя към необятните дълбини на човешките възможности.
Разбирането му за дремещия могъщ потенциал на необикновените вътрешни ресурси, заложени у всеки един от нас, извежда убеждението му за величие и неповторимост до наука за личните постижения.
Да! Можем да направим, да имаме, да постигнем и да създадем всичко, което поискаме!
И ни поднася на готово, стъпка по стъпка, най-ефективните стратегии и техники за овладяване на мислите, емоциите, тялото – живота ни, за да се превърнем във високоефективни хора. Преподава ни пространно, търпеливо и разбираемо фундаменталните уроци на самоусъвършенстването, които ще ни позволят да открием истинската си цел, да поемем кормилото на живота си и да впрегнем силите, оформящи съдбата ни.
Но най-ценното, което ни завещава Антъни Робинс със Събуди великана в себе си, е издигането до върховни висоти на прозрението, че истинският успех се корени в култивирането на трайни ценности, отвеждащи до разбирането, състраданието и всеотдайността към ближния: Само онези, които познават силата на искрения и безкористен принос, могат да преживеят най-съкровената радост в живота: чувството на истинско удовлетворение.
А един от класиците на съвременната българска литература Веселин Ханчев в стихотворението си Посвещение го е казал малко по-поетично: За да останеш, за да си потребен, за да те има и след теб дори…


За автора

АНТЪНИ РОБИНС – предприемач, милионер още от 24-годишна възраст и автор на бестселъра Неограничена власт, е всепризнат лидер в обученията по развитие на личността. Основател на 9 преуспели компании, той е създател и председател и на Robbins Research International – водещата изследователска и маркетингова организация в неговия бизнес.
Дълбоко отдаден на мисията си да промени света, Антъни Робинс създава фондация (The Anthony Robbins Foundation), чиято дейност е посветена на усилията да помага на хора, до които не достига друга помощ. С подкрепата си към младежите, възрастните хора, бездомните и затворниците Фондацията дава шанс на тези често отхвърляни и забравяни членове на обществото да развият силите си и да дадат своя ценен принос към човечеството.
От 1984 г. насам милиони хора се наслаждават на топлината, хумора и динамичния стил на семинарите на Тони Робинс, предназначени за корпоративно, търговско и личностно усъвършенстване. Той е консултант на ръководните състави на организации, като, IBM, AT&T, American Express, McDonnell-Douglas, на армията на САЩ, на професионални спортни отбори като Los Angeles Dodgers и Seattle Mariners, както и на редица носители на олимпийско злато.

Ключови думи: Книгите под елхата на книжарите от Хеликон

от Азметин Хасанов / дата: 22 яну 2021

страхотна книга искам да си я имам в е формат

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]