Методът Силва за контрол на ума

Автор: Хосе Силва
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 2

Издател Кибеа
Брой страници 208
Година на издаване 2001
Корици меки
Език български
Тегло 169 грама
Размери 20x13
ISBN 9544743006
Баркод 9544743006
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Техники за решаване на практически проблеми на здравето, работата, взаимоотношенията, парите и много други области на живота.

Революционният Метод на Силва за Контрол на ума е най-бързо популяризиращата се в света философия за самопомощ и за решаване на проблеми - тя вече е помогнала на милиони хора!

Методът Силва за ментална динамика разкрива как хора от цял свят променят живота си с прости, доказали резултатността си техники, които вие също можете да използвате, с цел:
Да скъсате трайно с вредните си навици, като преяждане и тютюнопушене
Да намалите стреса и да се радвате на плодовете на спокойствието и релаксацията
Да подобрите работния си статус и да засилите своята съзидателност и ентусиазъм
Да посеете семената на личния успех, с помощта на пет важни стъпки
Да се справите с негативно настроените хора и да постигнете положителни резултати
Да преодолеете съпротивата си спрямо промяната и да се обърнете уверено към бъдещето

Тази забележителна книга ви учи как да използвате техниките на динамична медитация, за да "видите" решенията на всеки проблем и след това да ги приложите на практика. Ще откриете невероятната способност на своя надарен с въображение ум да насочва и променя житейските събития и решения, така че вие да командвате нещата!

Дали търсите помощ за всекидневни трудности или за дълбоко вкоренени проблеми, "Методът Силва за ментална динамика" е единственото ръководство, което ви е нужно, за да стане животът ви по-добър.

Ключови думи: Книги, които сбъдват желания, Коледа е магия, Фитнес за ума

от Радослав / дата: 10 мар 2018

Започнах да я чета интересна е

от Светлана / дата: 07 юни 2015

Смятам че се почуствах че мога да си помогна с този метод

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Хосе Силва е създателят на световноизвестния "Метод Силва за Контрол на ума", практикуван вече десетилетия от милиони хора по света.
Роден на 11 август 1914 г. в град Ларедо - Тексас в мексиканско семейство, Хосе остава без баща на четири години. Вече на 6-годишна възраст, той работи, за да подпомага семейството си. Без да прекъсва работа, се самообразова. Създава собствена работилница за поправка на радиоапарати, която по-късно прераства в предприятие за радиоелектроника. Интересите му в тази област вървят паралелно с опитите в изучаването на мозъчната дейност и психологията. Запознавайки се с трудовете на Фройд, Юнг и Адлер, възприемайки най-напредничавите идеи в психологията, той усъвършенства някои техники на самохипноза и разработва система от умствени упражнения с концентрация и мисловна визуализация, позволяващи усъвършенстване на интелектуалните способности, ефикасно противодействие на болести и укрепване на здравето, повишаване на творческия потенциал и работоспособността и дори постигане на екстрасенсорни умения. Резултатите са изумителни. Първите приложения на разработения от Хосе Силва метод са при децата му - те усвояват с лекота учебния материал и завършват с отличие. Удивителни резултати се получават при близки, които се справят с различни здравословни проблеми. Скоро Хосе Силва започва да организира курсове за преподаване на своя метод, които благодарение на необикновения си успех стават популярни в почти всички страни по света.
Хосе Силва е автор на световните бестселъри: "Методът Силва за Контрол на ума", "Методът Силва за Контрол на ума за бизнесмениджъри", "Методът Силва за Контрол на ума и самопомощ чрез обратната ви страна", "Методът Силва за Контрол на ума и мисловна динамика" и "Ти си лечителят".
Георги Гоцев